Røde Tårn – udstillingslokalet

Slagelse Kunstforenings udstillinger finder sted i Røde Tårn, som ligger i Træskogården tæt på Slagelse Musikhus og Panorama-biografen. Det er Slagelse Kommune, der stiller udstillingsfaciliteter til rådighed i Røde Tårn.

Siden 1997 har vi benyttet det tidligere kedeltårn ved elværket, der, efter at kedlen var blevet fjernet, havde fået indsat to dæk.  I 2004 blev adgangsforholdene væsentlig forbedret, idet der blev opsat en god trappe og en lift, der kører langs trappen. Det gør det muligt for gangbesværede at komme op til 1. etage. Samtidig blev der lavet et nyt indgangsparti fra Træskogården.

Tårnet blev døbt “Det Røde Tårn”, og efter en langsom start er det nu blevet et meget efterspurgt udstillingssted for lokale amatørgrupper og hel- og halvprofessionelle kunstnere.

Slagelse Kunstforening arrangerer ca. fire udstillinger hvert år med professionelle kunstnere i Røde Tårn.

Røde Tårn Slagelse 1. sal
Fernisering Røde Tårn Slagelse
Fernisering 1. sal Røde Tårn Slagelse
Røde Tårn 2 sal
Røde Tårn – 2. sal
Røde Tårn – stueetage
Røde Tårn – 1. sal
Røde Tårn – 2. sal

Har du lyst til at blive medlem?