Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Udstilling: Morten Lassen

31. juli 2021 / 13:00 - 22. august 2021 / 17:00

Udstilling med Morten Lassen, der viser abstrakt kunst på højt plan.

Morten Lassen voksede op i Gråsten som søn af et kunstinteresseret lærerægtepar, og han uddannede sig selv til lærer i billedkunst på Blaagaards Statsseminarium. Han har dog aldrig beriget folkeskolen med undervisning, men kom hurtigt ind på den danske og internationale kunstscene. Et tilfældigt møde med en australsk gallerist åbnede en masse døre.

Morten Lassens billeder – olie og spray på lærred – er abstrakte. Han siger selv, at de ’handler om det vi ikke kan se’. Hans billedmæssige udgangspunkt er den forunderlige digitale verden vi lever i, hvor billeder, ord, tal og endda emojis tonser rundt i verdensrummet og er totalt realistiske, selvom vi ikke ser dem undervejs, men først når de lander. Den uendelige digitale verden er kunstens fagre nye verden. Vi tør roligt love, at denne udstilling kommer til at byde på en spændende kunstoplevelse

Fernisering lørdag d. 31. juli, kl. 13. Slagelse Kunstforening er vært for en lille forfriskning.

På udstillingens sidste dag, søndag d. 22. august, kl. 14 kommer Morten Lassen selv for at fortælle om sin arbejdsproces, historie og samarbejder.

Udstillingen er åben fredag, lørdag og søndag fra kl. 13 – 17. Udstillingen slutter søndag d. 22. august 2021.

Detaljer

Start:
31. juli 2021 / 13:00
Slut:
22. august 2021 / 17:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Røde Tårn
Søndre Stationsvej 1
Slagelse, 4200
+ Google Maps