Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Udstilling med Kresten Fjord og Poul Janus Ipsen

13. juni 2020 / 13:00 - 5. juli 2020 / 17:00

Slagelse Kunstforening viser udstillingen med Kresten Fjord og Poul Janus Ipsen, som vi måtte udsætte i april måned.

Udstillingen åbner lørdag d. 13. juni, kl. 13, hvor der er fernisering. Åbningstale ved tusindkunstneren Finn Bygballe. Kunstforeningen er vært ved et glas vin sponseret af Slagelse Vinkompani (eller et glas vand). For en sikkerheds skyld, vil der ikke være noget spiseligt denne gang.

Kresten Fjord er fotograf, Poul Janus Ipsen er maler og grafiker. De bor begge på Bogø, og for et par år siden indledte de helt bogstaveligt et intimt samarbejde. Kresten Fjord fotograferede, til fordel for kampen mod prostatakræft, nøgne mænd til en mande-pin-up-kalender, og Poul Janus Ipsen var en af modellerne.

Udstillingen her er et samarbejde på en lidt anden måde, idet Poul Janus Ipsen med sine farver og streger lægger sin personlighed oven på Kresten Fjords fotografier. Billedernes motiver er kvinder i uhyggelige situationer, i dunkle kældre og lofter, hvor edderkopper og deres spind (måske) lægger sig hen over deres ansigter. Billederne bliver på denne måde helt spontane udtryk for en ganske grundlæggende følelse af angst og ubehag, tilsat et stænk af humor.

Udstillingen slutter søndag d. 5. juli kl. 17.

Røde Tårn vil som sædvanlig være åben fredag – søndag fra kl. 13 – 17.

Detaljer

Start:
13. juni 2020 / 13:00
Slut:
5. juli 2020 / 17:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:

Sted

Røde Tårn
Søndre Stationsvej 1
Slagelse, 4200
+ Google Maps