Ændring i udstillingskalenderen 2021

Vi begynder året med ønsket om et godt nyt år til alle medlemmer. Derefter meddelelsen om ændring af vores program i det nye år. Baggrunden er selvfølgelig ændringerne i corona-situationen, som stadig præger vores daglige handlinger og aktiviteter. Vi er nødt til at aflyse udstillingen i februar med satiretegninger af Roald Als og skulpturer af Annette Valstrøm. Kort og godt øv!

Dog er der håb! Udstillingen flyttes til at udgøre årets sidste udstilling fra november lørdag den 13. november til søndag den 5. december. Fernisering lørdag den 13. november kl. 13 -17. Det betyder, at Allan Axelsen flyttes til 1. udstilling i 2022, præcis dato meddeles senere. Foredrag med Roald Als meddeler vi senere dato på, men det bliver i forbindelse med efterårets udstilling.

Vi håber og tror på, at programmet ellers holder – men det er svært at spå, især om fremtiden iflg. Storm P. Nu ser vi fremad, det gælder om at holde humøret oppe, og det gør vi bl.a. med  

  • Morten Lassen-udstilling 27. marts til 18. april.
    Fernisering lørdag den 27. marts kl. 13 – 17.

Bestyrelsen ser frem til at komme i gang igen for alvor, byde indenfor til denne forårs- udstilling af abstrakt kunst på højt plan. Medlemsbrevet senere kommer med beskrivelse af kunstneren m.m. Og jeg glæder mig til at gemme ordet ”senere” af vejen.

Mange hilsner, på bestyrelsens vegne

Knud Erik Sørensen